Je pup goed verzekerd mee naar huis


Kan jij de operatie betalen als je hondje iets verkeerd op eet op straat of een sok inslikt? Als baasje geniet je er iedere dag weer van: die speelse onbezonnenheid waarmee je huisdier in het nu leeft. 

Dit is heerlijk. Maar het betekent ook dat een hond afhankelijk is van jou om vooruit te kijken. Het is zelfs zo dat 1 op de 3 huisdieren ooit medische zorg nodig heeft. Jij bent verantwoordelijk voor je huisdier, een dierenleven lang. Met een huisdierenverzekering kom je nooit onverwachts voor hoge ziektekosten te staan.

Toller Secrets heeft een speciale samenwerking met Petplan. Bij ons gaan alle pups met een jaar verzekering of een maand gratis verzekering de deur uit, een prettig gevoel!

Petplan is de enige échte specialist in huisdierenverzekeringen met ruim 45 jaar wereldwijde ervaring en meer dan 1,5 miljoen verzekerde huisdieren. De verzekeringspakketten van Petplan zijn door dierenartsen ontwikkeld. Daarnaast is Petplan de enige verzekeraar waar naast honden en katten ook konijnen en papegaaien welkom zijn. Klanten waarderen onze service met een 8,5!

Waarom baasjes blij zijn met Petplan
• Vrije dierenartskeuze binnen heel Nederland
• Declareren kan makkelijk online en via Mijn Petplan
• Altijd in contact met een dierenspecialist
• Uitgebreide vergoeding alle rassen
• Je declaratie snel uitbetaald


 Je hondje verzekeren via
Toller Secrets