Je pup goed verzekerd mee naar huis


Kan jij de operatie betalen als je hondje iets verkeerd op eet op straat of een sok inslikt? Als baasje geniet je er iedere dag weer van: die speelse onbezonnenheid waarmee je huisdier in het nu leeft. 

Dit is heerlijk. Maar het betekent ook dat een hond afhankelijk is van jou om vooruit te kijken. 

Het is zelfs zo dat 1 op de 3 huisdieren ooit medische zorg nodig heeft. Jij bent verantwoordelijk voor je huisdier, een dierenleven lang. Met een huisdierenverzekering kom je nooit onverwachts voor hoge ziektekosten te staan. 

Jouw beste vriend verdient de beste verzorging die er is. Dat begrijpen wij als geen ander. Maar ook huisdieren kunnen onverwacht ziek worden of een ongeluk krijgen, met een duur bezoek aan de dierenarts als gevolg. Met Figopet krijgt je huisdier altijd de medische zorg die hij nodig heeft en kom jij niet voor financiële verrassingen te staan.

Toller Secrets heeft een speciale samenwerking met Figopet. Bij ons gaan alle pups de eerste maand verzekerd de deur uit, een prettig gevoel!

Wie zijn wij van Figopet?

De band tussen jou en je huisdier is uniek. Dat weten wij als geen ander. Want huisdieren horen er helemaal bij en hebben een speciale plek in ons hart en ons leven.
Ze voelen hoe het met je gaat. Zijn er onvoorwaardelijk voor je. Geven je elke dag gezelligheid. Brengen vrolijkheid en troost als je dat nodig hebt.
Dat is de reden dat we met Figopet zijn begonnen. Want huisdieren verdienen net als mensen de beste medische zorg, hun leven lang. We doen daarom veel meer dan alleen verzekeren. Als onderdeel van de Figo-community helpen we jou om je huisdier gezond, fit, blij én enthousiast te houden.
Want wij zijn dol op huisdieren en weten als geen ander wat zij nodig hebben. Net als jij.


Waarom baasjes blij zijn met Figo? 

- Onbeperkt aantal consulten vergoed.

 - Extra veel zekerheid 

Declaraties snel afgehandeld 

- Geen leeftijd discriminatie


Je hondje verzekeren via
Toller Secrets