Wij horen graag wat er speelt.


Dus heeft u iets te melden, laat dan een bericht achter in ons gastenboek.

Gastenboek

21 berichten op 5 pagina's
Karen Karen Meijers
25-06-23 21:51:30
Mijn eerste gevoel bij Toller Secrets was al goed. Toen we op gesprek kwamen, voelde het meer dan goed. We hebben puppy Roos nu 1,5 week thuis en zijn heel blij. Nicole, Harry, Iris en Roos hebben voor een geweldige start gezorgd. De knuffeldagen waren heel fijn (en gezellig) en alles is bijzonder goed geregeld. Dank lieve mensen.. En als jullie (nog eens) in de buurt zijn, de koffie en Limburgse vlaai staat klaar!
Demi Van Den Broek
14-08-22 12:27:50
Ten eerste wil ik zeggen dat wij enorm gelukkig zijn met onze 12 weken oude pup Lila. Wat geeft zij veel liefde. Ze heeft een super fijne start gehad bij Toller secrets & daar zijn wij dankbaar voor.

Tijdens onze zoektocht naar een Toller pup kwamen we in contact met Harrie, Nicole & Iris. Meteen kregen we een vertrouwd en goed gevoel bij hun. Zij zijn kundig, betrouwbaar, vriendelijk, liefdevol en hebben echt een oprechte passie met het ras de Toller. Ze zorgen goed voor hun eigen honden en voor de pups. Ze hebben ons steeds goed op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen rondom het nestje. We zouden iedereen Toller secrets aanraden & voor een eventueel volgende (of tweede) pup zouden we altijd bij hun terug gaan.

Liefs,
Demi & Jules.
Yara Tunders
31-07-22 12:37:22
Lieve familie,

Wij zijn alweer ongeveer 3 weekjes ontzettend blij met onze lieve, leuke, ondeugende pup Storm! Hij heeft een hele goede start bij jullie gehad, waar wij jullie ontzettend dankbaar voor zijn. We werden goed op de hoogte gehouden en dit al voor dat mama Emma drachtig was. We hebben na de geboorte bijna dagelijks leuke foto’s, filmpjes en updates gekregen. Ook hebben we voor we Storm mee mochten nemen genoeg bezoekjes bij hem en zijn broertjes/zusjes, mama en papa kunnen brengen. Ook nu we Storm in huis hebben kunnen we bij jullie (en de andere pup eigenaren) altijd terecht voor onze vragen en tips.

Wij raden het daarom zeker aan om bij deze liefdevolle fokker een pup te nemen.

Heel erg bedankt voor alles en wie weet tot ziens voor een wandeling met onze hondjes!

Liefs,

Bas en Yara
Thirza en Thomas Overes
29-07-22 10:17:16
Lieve familie,

Bedankt voor alle goede zorgen aan Boaz en zijn broertjes en zusjes. Wij zijn erg blij met jullie aanpak rondom alle communicatie, gastvrijheid en fijne bezoekmomenten die door jullie werden georganiseerd. Voor ons is duidelijk dat de nestjes met veel liefde hun eerste levensfase ingaan en wij vinden dat jullie professioneel te werk gaan. Jullie hebben jullie kennis met ons gedeeld, zijn zeer transparant en dat helpt ons goed bij de opvoeding van Boaz.

Als fokkers zullen wij jullie zeker aanraden voor de echte toller liefhebbers. Bedankt dat jullie, met de komst van Boaz, ons leven hebben verrijkt.

Liefs, Thomas en Thirza.
Charlotte & Stan
25-07-22 11:49:03
Harry, Nicole, Iris en Roos, ontzettend bedankt voor alle goede zorgen voor onze Ties!
Bij jullie hadden we meteen een goed gevoel als fokker, dit omdat jullie zoveel ervaring en hart voor de dieren hebben en daarnaast ook over veel kennis beschikken over het ras. De bijna dagelijkse updates in de app met foto's waren erg welkom en tonen wederom jullie betrokkenheid. De knuffeldagen met de pups vonden we echt fijn, zo kun je al kennismaken met je pup en ook met de andere pup eigenaren. De pups groeien op in huis waardoor ze goed gesocialiseerd zijn en krijgen genoeg knuffels van Roos. Ook nu wij Ties 2 weken in huis hebben, zijn we blij dat jullie nog betrokken zijn middels de groepsapp. Voor allerlei vragen kunnen we bij jullie en de andere pup eigenaren terecht. Nogmaals bedankt voor alles.

Groetjes, Stan, Charlotte en Ties
Tonen: 5  10   20