Kennel voor Nova Scotia Duck Tolling Retriever

Wij horen graag wat er speelt.


Dus hebt u iets te melden, laat dan een bericht achter in ons gastenboek.

Gastenboek

Demi Van Den Broek
14-08-22 12:27:50
Ten eerste wil ik zeggen dat wij enorm gelukkig zijn met onze 12 weken oude pup Lila. Wat geeft zij veel liefde. Ze heeft een super fijne start gehad bij Toller secrets & daar zijn wij dankbaar voor.

Tijdens onze zoektocht naar een Toller pup kwamen we in contact met Harrie, Nicole & Iris. Meteen kregen we een vertrouwd en goed gevoel bij hun. Zij zijn kundig, betrouwbaar, vriendelijk, liefdevol en hebben echt een oprechte passie met het ras de Toller. Ze zorgen goed voor hun eigen honden en voor de pups. Ze hebben ons steeds goed op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen rondom het nestje. We zouden iedereen Toller secrets aanraden & voor een eventueel volgende (of tweede) pup zouden we altijd bij hun terug gaan.

Liefs,
Demi & Jules.
Yara Tunders
31-07-22 12:37:22
Lieve familie,

Wij zijn alweer ongeveer 3 weekjes ontzettend blij met onze lieve, leuke, ondeugende pup Storm! Hij heeft een hele goede start bij jullie gehad, waar wij jullie ontzettend dankbaar voor zijn. We werden goed op de hoogte gehouden en dit al voor dat mama Emma drachtig was. We hebben na de geboorte bijna dagelijks leuke foto’s, filmpjes en updates gekregen. Ook hebben we voor we Storm mee mochten nemen genoeg bezoekjes bij hem en zijn broertjes/zusjes, mama en papa kunnen brengen. Ook nu we Storm in huis hebben kunnen we bij jullie (en de andere pup eigenaren) altijd terecht voor onze vragen en tips.

Wij raden het daarom zeker aan om bij deze liefdevolle fokker een pup te nemen.

Heel erg bedankt voor alles en wie weet tot ziens voor een wandeling met onze hondjes!

Liefs,

Bas en Yara
Thirza en Thomas Overes
29-07-22 10:17:16
Lieve familie,

Bedankt voor alle goede zorgen aan Boaz en zijn broertjes en zusjes. Wij zijn erg blij met jullie aanpak rondom alle communicatie, gastvrijheid en fijne bezoekmomenten die door jullie werden georganiseerd. Voor ons is duidelijk dat de nestjes met veel liefde hun eerste levensfase ingaan en wij vinden dat jullie professioneel te werk gaan. Jullie hebben jullie kennis met ons gedeeld, zijn zeer transparant en dat helpt ons goed bij de opvoeding van Boaz.

Als fokkers zullen wij jullie zeker aanraden voor de echte toller liefhebbers. Bedankt dat jullie, met de komst van Boaz, ons leven hebben verrijkt.

Liefs, Thomas en Thirza.
Charlotte & Stan
25-07-22 11:49:03
Harry, Nicole, Iris en Roos, ontzettend bedankt voor alle goede zorgen voor onze Ties!
Bij jullie hadden we meteen een goed gevoel als fokker, dit omdat jullie zoveel ervaring en hart voor de dieren hebben en daarnaast ook over veel kennis beschikken over het ras. De bijna dagelijkse updates in de app met foto's waren erg welkom en tonen wederom jullie betrokkenheid. De knuffeldagen met de pups vonden we echt fijn, zo kun je al kennismaken met je pup en ook met de andere pup eigenaren. De pups groeien op in huis waardoor ze goed gesocialiseerd zijn en krijgen genoeg knuffels van Roos. Ook nu wij Ties 2 weken in huis hebben, zijn we blij dat jullie nog betrokken zijn middels de groepsapp. Voor allerlei vragen kunnen we bij jullie en de andere pup eigenaren terecht. Nogmaals bedankt voor alles.

Groetjes, Stan, Charlotte en Ties
Anne Lise & Bram
24-07-22 19:49:56
Beste familie Schults,

Wij zijn ontzettend blij met Teddy uit nestje K. Door jullie liefdevolle aanpak, heeft hij een vliegende start gemaakt. Hij rent kwispelend door het huis en wij lachen om hem wanneer hij (nu al) achterstevoren achter de bank uit moet komen, omdat omdraaien te krap is geworden.

Toller Secrets is voor ons, hartelijkheid, kennis van de Toller en natuurlijk veel liefde voor de honden en pups.
Vincey & Jord
23-07-22 15:11:23
Beste Harry, Nicole, Iris & Roos,

Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de goede zorgen en voor onze lieve Yuna. Wij hebben vandaag precies 1 week Yuna in huis en ze doet het hartstikke goed! Ze groeit als kool en we zijn helemaal weg van haar!

Jullie ervaring en liefde voor de tollers is goed te zien. De pups groeien op in fijne huiselijke sferen en krijgen veel liefde. Verder worden ze al aan veel dingen blootgesteld zoals met de loop kar wandelen in de buurt. Wij hebben de pup knuffel dagen prettig ervaren, evenals de bijna dagelijkse updates over hoe het met de pups gaat. Jullie creëren zo de mogelijkheid contact te leggen met de andere pup eigenaren en door de gezamenlijke whatsapp groep blijft dit contact in stand (erg fijn om ervaringen uit te wisselen met mede nieuwe pup eigenaren die dezelfde dingen mee maken als jij).

Wij weten dat we altijd met vragen bij jullie terecht kunnen en dat geeft een fijn gevoel.

Hartelijke groeten,
Jord, Vincey en een pootje van Yuna

Jette en Flip Reitsma
17-07-22 08:24:32
In één woord: Fantastisch!

Sinds een week woont de pup Senna, van Toller Secrets, bij ons in huis. En wat zijn we blij met haar.

Ze is een vrolijke, gezonde en vooral ontzettend lieve pup die uit een super nest komt. Nicole, Harry en Iris zorgen met heel veel liefde, aandacht en kennis voor de pups en hun moeders (en de andere honden zoals tantes, logéetjes).

Senna heeft een fantastische start in haar leven gekregen dankzij Toller Secrets.

Wij zijn heel erg dankbaar voor deze goede zorgen en verheugen ons enorm op ons leven met Senna!
Alana & Jonas
25-11-21 17:09:58
Nadat wij een tijd opzoek zijn geweest naar een fokker waar wij ons prettig voelden, zijn wij terecht gekomen bij Nicole en Harry van Toller Secrets.
Een enorm gastvrij gezin met een gezonde portie Brabantse gezelligheid!
Meteen voelden wij ons thuis, de pups groeien in huis op en zijn ontzettend goed gesocialiseerd.
Afgelopen weekend hebben wij onze vriend voor het leven Kaïn een liefdevol thuis mogen geven.

Nicole, Harry en Iris zijn mensen met ontzettend veel kennis van het ras. Op iedere vraag die wij hadden, hadden zij een goed antwoord. Zelfs nu wij de pup in huis hebben houden we WhatsApp contact in de groep en kunnen wij vragen stellen als wij dat willen.
Ze hebben echt hart voor de honden en doen er alles aan om de pups een goede start en een veilig, liefdevol thuis te geven.

Wij willen jullie nogmaals bedanken voor alles! Kaïn doet het super goed. Ook is het voor ons heel fijn geweest dat jullie ons zo veelvuldig via WhatsApp op de hoogte hielden met foto's en filmpjes, zodat wij het hele proces van een afstandje mee konden maken.

Veel liefs,
Alana en Jonas
Gijs Brouns
22-09-21 09:31:24
Wat begon met een speurtocht...enkele jaren geleden....de zoektocht en verdieping in het ras Nova Scotia Duck Toller Retriever......
Is voor ons werkelijkheid geworden.­..­.Frodo.­..­.een pup-reu vanuit een nestje in 2021 van Toller Secrets.
vanaf de geboorte werden wij iedere dag via social media op de hoogte gehouden over zijn ontwikkeling...filmpjes ..foto's groeicurve....etc. Heel bijzonder om op afstand de ontwikkeling te volgen....het 1e fysieke contact...na 5 weken...de pups zijn vanaf geboorte direct gesocialiseerd ...stapje voor stapje...binnen het gezin van Nicole en Harry....wat een heel grote meerwaarde is gebleken in hun ontwikkeling.....alle lof hiervoor!
Nu zijn wij aan de beurt om hem de weg te wijzen in een avontuurlijk Toller leven....
Markus Kröll
28-02-21 12:58:59
To sum it up quickly: Tollersecrets are everything you can wish for as a puppy buyer and more.

I was blessed to be chosen as one of the owners of the G-litter even though I am a foreign buyer which requires extra care (puppy has to stay in the Netherlands for 15 weeks) and effort by the kennel.
I am extremely thankful to Harry, Nicole, Iris, and Roos, who have been extremely supportive in these tough Covid-times. While it would have been very easy and also logical to choose another buyer, they sticked with me and followed through with all their commitments.

What has been extremely important to me when looking for a Toller-kennel has been a trustful relationship to the breeders as well as transparency. Tollersecrets has been superb in both regards, being fully transparent on the performed health checks of their dogs, potential health issues, and what they look for and expect from a prospective buyer. They have followed through on everything they have promised and are extremely supportive up to today.
They provide dog-training advice through videos and reply instantly on any questions I and the fellow puppy-buyers from the litter have and have facilitated a great interaction.

Needless to say, that the socialization of the puppies has been top-notch as well. Terry was almost potty-trained when I adopted him and is extremely outgoing and social with other dogs, cats, and humans.

Long story short: if you are looking for a responsible, trustful, and rule-abiding Toller breeder, get in touch with Tollersecrets!

If you have further question, you can also PM me @terry_the_toller on Instagram.
Familie Janssen
11-02-21 10:55:01
Op 11 december 2020 hebben wij onze Jip opgehaald bij Toller Secrets. Jip heeft een hele fijne start gehad bij deze lieve mensen. Nicole en Harry zijn erg gastvrij. Ze hebben veel aandacht en liefde voor het fokken van Tollers. Ook hebben hun honden een heel fijn thuis bij ze. De puppy's worden met liefde en plezier grootgebracht en gesocialiseerd en er wordt goed voor ze gezorgd. Ook werden wij erg betrokken bij het opgroeien en waren we welkom om vaak te komen knuffelen met de pups. Nicole en Harry staan nog steeds klaar voor onze vragen en we hebben nog steeds fijn contact, ook met de broertjes en zusjes van Jip. Kortom hadden wij ons niks beters kunnen wensen!
Sander en Roland Norbart - Kuijs
23-05-20 15:48:04
5 Weken geleden is Tygo uit een nest van 9 mooie puppy's in ons gezin terecht gekomen. In de weken vooraf hebben we intensief contact met Nicole en Harry gehad over deze Toller. Ze hebben Tygo echt de eerste mooie weken van zijn leven gegeven. Veel liefde meegegeven en dat merken we nog steeds, al kan hij ook enorm ondeugend zijn. maar daar houden we van. Mocht je op zoek zijn naar een goede fokker, hou deze site goed in de gaten. Aanrader
Stash & Relinde Koppes
20-05-20 15:32:47
Harry en Nicole hebben er voor gezorgd dat onze pup de juiste basis heeft gekregen met veel liefde. Zelfs tijdens de coronacrisis hebben zij ervoor gezorgd dat we met gepaste maatregelen de puppy’s konden bezoeken en zij konden socialiseren. We hebben het gevoel gekregen dat Harry en Nicole professioneel te werk gaan en het daarnaast vooral ook gewoon leuk en ontspannen willen laten verlopen. Ze weten enorm veel van Tollers en delen dit graag, zelfs nu we onze pup al een aantal weken in huis hebben.
We zijn ontzettend tevreden over hoe het gegaan is en hebben een fantastische pup! We raden iedereen die een Toller wil aan om hun website in de gaten te houden.
Heleen Thijssen
23-09-19 14:45:38
Nadat we bijna 14 jaar hebben mogen genieten van onze lieve Toller Guus, wilden we erg graag toch weer een pup. Na een zoektocht kwamen we uit bij Nicole en Harry. 10 maanden later waren we de trotse eigenaren van Saartje, een ontzettend lief, mooi en onbevangen tollermeisje met een leuk karakter. Ze woont nu alweer 2 weken bij ons en we genieten ervan met volle teugen! Lieve Nicole en Harry. Dank je wel voor de geweldige start die de pups bij jullie krijgen en voor alle informatie (zelfs in een map) die we van jullie en jullie Iris kregen! We voelden ons welkom en het was super om mamma Guusje met haar pups zo te kunnen volgen! Han en Heleen
Kirsten en Rik Gagel/Janssen
27-11-17 16:54:00
Wat zijn we blij met Nova uit nestje D. Een heel lief sociaal hondje; ging vandaag zelfs nieuwsgierig kwispelend op de kinderen bij ons in de straat af om vervolgens niet meer weg te willen...;)
Ook de dierenarts gaf aan; hondje uit een goed gesocialiseerd nestjes, jullie mogen trots zijn!
Familie Arts
20-11-17 20:39:50
Nicole, Harry, Iris en Roos
Afgelopen zaterdag hebben we Anou bij jullie opgehaald en we zijn er zo blij mee!!
Zojuist hebben we een een kennismakingsbezoek gehad met Anou bij de dierenarts. Namens hem complimenten voor jullie werk als fokker. In alles proeft hij liefde voor de honden: in Anou zelf, jullie werkwijze en ook de uitgebreide informatie in de map, Zoiets komt hij echt niet vaak tegen, hij was Echt onder de indruk!! Dit vonden we absoluut de vermelding waard op jullie gastenboek.
en van onze kant bedankt voor jullie goede zorg en voor de fijne samenwerking...
Groetjes, familie Arts uit Helmond
Marisca Bongers
28-02-17 17:03:32
Super fijn contact met jullie gehad tijdens het wachten op onze grote vriend uit nest c .
Een hond uit duizenden van mensen die weten wat ze doen met de pups .
Kan niet meer zeggen dat jullie goed bezig zijn .
Mooie locatie wonen jullie nu en kijk al uit naar de volgende wandeling samen .
marie-josé Willems
02-02-16 23:00:33
Ik wens jullie veel succes met de verhuizing.
En ik wil jullie een compliment geven voor de mooie website.
Groeten Marie-José Willems
Harrie van der Vloet
30-12-15 14:37:04
Ik heb jullie nieuwe site bekeken en ik moet zeggen dat hij er mooi uit ziet, hij is duidelijk en alle info is goed te vinden, veel succes en een fijne jaarwisseling, en veel gezonde pups in 2016.
marc van gils
12-11-15 12:06:36
Prima site geworden.

ik maak samen met mn chihuahua tarzan bijna wekelijks mee, hoe sociaal de tollers zijn. echte kameraden voor tarzan en mij
Tonen: 5  10   20