Toller Secrets                      Kennel voor Nova Scotia Duck Tolling Retriever

                            

 

Wij horen graag wat er speelt.


Dus hebt u iets te melden, laat dan een bericht achter in ons gastenboek.

Gastenboek

Sander en Roland Norbart - Kuijs
23-05-20 15:48:04
5 Weken geleden is Tygo uit een nest van 9 mooie puppy's in ons gezin terecht gekomen. In de weken vooraf hebben we intensief contact met Nicole en Harry gehad over deze Toller. Ze hebben Tygo echt de eerste mooie weken van zijn leven gegeven. Veel liefde meegegeven en dat merken we nog steeds, al kan hij ook enorm ondeugend zijn. maar daar houden we van. Mocht je op zoek zijn naar een goede fokker, hou deze site goed in de gaten. Aanrader
Stash & Relinde Koppes
20-05-20 15:32:47
Harry en Nicole hebben er voor gezorgd dat onze pup de juiste basis heeft gekregen met veel liefde. Zelfs tijdens de coronacrisis hebben zij ervoor gezorgd dat we met gepaste maatregelen de puppy’s konden bezoeken en zij konden socialiseren. We hebben het gevoel gekregen dat Harry en Nicole professioneel te werk gaan en het daarnaast vooral ook gewoon leuk en ontspannen willen laten verlopen. Ze weten enorm veel van Tollers en delen dit graag, zelfs nu we onze pup al een aantal weken in huis hebben.
We zijn ontzettend tevreden over hoe het gegaan is en hebben een fantastische pup! We raden iedereen die een Toller wil aan om hun website in de gaten te houden.
Heleen Thijssen
23-09-19 14:45:38
Nadat we bijna 14 jaar hebben mogen genieten van onze lieve Toller Guus, wilden we erg graag toch weer een pup. Na een zoektocht kwamen we uit bij Nicole en Harry. 10 maanden later waren we de trotse eigenaren van Saartje, een ontzettend lief, mooi en onbevangen tollermeisje met een leuk karakter. Ze woont nu alweer 2 weken bij ons en we genieten ervan met volle teugen! Lieve Nicole en Harry. Dank je wel voor de geweldige start die de pups bij jullie krijgen en voor alle informatie (zelfs in een map) die we van jullie en jullie Iris kregen! We voelden ons welkom en het was super om mamma Guusje met haar pups zo te kunnen volgen! Han en Heleen
Kirsten en Rik Gagel/Janssen
27-11-17 16:54:00
Wat zijn we blij met Nova uit nestje D. Een heel lief sociaal hondje; ging vandaag zelfs nieuwsgierig kwispelend op de kinderen bij ons in de straat af om vervolgens niet meer weg te willen...;)
Ook de dierenarts gaf aan; hondje uit een goed gesocialiseerd nestjes, jullie mogen trots zijn!
Familie Arts
20-11-17 20:39:50
Nicole, Harry, Iris en Roos
Afgelopen zaterdag hebben we Anou bij jullie opgehaald en we zijn er zo blij mee!!
Zojuist hebben we een een kennismakingsbezoek gehad met Anou bij de dierenarts. Namens hem complimenten voor jullie werk als fokker. In alles proeft hij liefde voor de honden: in Anou zelf, jullie werkwijze en ook de uitgebreide informatie in de map, Zoiets komt hij echt niet vaak tegen, hij was Echt onder de indruk!! Dit vonden we absoluut de vermelding waard op jullie gastenboek.
en van onze kant bedankt voor jullie goede zorg en voor de fijne samenwerking...
Groetjes, familie Arts uit Helmond
Tonen: 5  10