Wij horen graag wat er speelt.


Dus heeft u iets te melden, laat dan een bericht achter in ons gastenboek.

Gastenboek

21 berichten op 3 pagina's
Karen Karen Meijers
25-06-23 21:51:30
Mijn eerste gevoel bij Toller Secrets was al goed. Toen we op gesprek kwamen, voelde het meer dan goed. We hebben puppy Roos nu 1,5 week thuis en zijn heel blij. Nicole, Harry, Iris en Roos hebben voor een geweldige start gezorgd. De knuffeldagen waren heel fijn (en gezellig) en alles is bijzonder goed geregeld. Dank lieve mensen.. En als jullie (nog eens) in de buurt zijn, de koffie en Limburgse vlaai staat klaar!
Demi Van Den Broek
14-08-22 12:27:50
Ten eerste wil ik zeggen dat wij enorm gelukkig zijn met onze 12 weken oude pup Lila. Wat geeft zij veel liefde. Ze heeft een super fijne start gehad bij Toller secrets & daar zijn wij dankbaar voor.

Tijdens onze zoektocht naar een Toller pup kwamen we in contact met Harrie, Nicole & Iris. Meteen kregen we een vertrouwd en goed gevoel bij hun. Zij zijn kundig, betrouwbaar, vriendelijk, liefdevol en hebben echt een oprechte passie met het ras de Toller. Ze zorgen goed voor hun eigen honden en voor de pups. Ze hebben ons steeds goed op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen rondom het nestje. We zouden iedereen Toller secrets aanraden & voor een eventueel volgende (of tweede) pup zouden we altijd bij hun terug gaan.

Liefs,
Demi & Jules.
Yara Tunders
31-07-22 12:37:22
Lieve familie,

Wij zijn alweer ongeveer 3 weekjes ontzettend blij met onze lieve, leuke, ondeugende pup Storm! Hij heeft een hele goede start bij jullie gehad, waar wij jullie ontzettend dankbaar voor zijn. We werden goed op de hoogte gehouden en dit al voor dat mama Emma drachtig was. We hebben na de geboorte bijna dagelijks leuke foto’s, filmpjes en updates gekregen. Ook hebben we voor we Storm mee mochten nemen genoeg bezoekjes bij hem en zijn broertjes/zusjes, mama en papa kunnen brengen. Ook nu we Storm in huis hebben kunnen we bij jullie (en de andere pup eigenaren) altijd terecht voor onze vragen en tips.

Wij raden het daarom zeker aan om bij deze liefdevolle fokker een pup te nemen.

Heel erg bedankt voor alles en wie weet tot ziens voor een wandeling met onze hondjes!

Liefs,

Bas en Yara
Thirza en Thomas Overes
29-07-22 10:17:16
Lieve familie,

Bedankt voor alle goede zorgen aan Boaz en zijn broertjes en zusjes. Wij zijn erg blij met jullie aanpak rondom alle communicatie, gastvrijheid en fijne bezoekmomenten die door jullie werden georganiseerd. Voor ons is duidelijk dat de nestjes met veel liefde hun eerste levensfase ingaan en wij vinden dat jullie professioneel te werk gaan. Jullie hebben jullie kennis met ons gedeeld, zijn zeer transparant en dat helpt ons goed bij de opvoeding van Boaz.

Als fokkers zullen wij jullie zeker aanraden voor de echte toller liefhebbers. Bedankt dat jullie, met de komst van Boaz, ons leven hebben verrijkt.

Liefs, Thomas en Thirza.
Charlotte & Stan
25-07-22 11:49:03
Harry, Nicole, Iris en Roos, ontzettend bedankt voor alle goede zorgen voor onze Ties!
Bij jullie hadden we meteen een goed gevoel als fokker, dit omdat jullie zoveel ervaring en hart voor de dieren hebben en daarnaast ook over veel kennis beschikken over het ras. De bijna dagelijkse updates in de app met foto's waren erg welkom en tonen wederom jullie betrokkenheid. De knuffeldagen met de pups vonden we echt fijn, zo kun je al kennismaken met je pup en ook met de andere pup eigenaren. De pups groeien op in huis waardoor ze goed gesocialiseerd zijn en krijgen genoeg knuffels van Roos. Ook nu wij Ties 2 weken in huis hebben, zijn we blij dat jullie nog betrokken zijn middels de groepsapp. Voor allerlei vragen kunnen we bij jullie en de andere pup eigenaren terecht. Nogmaals bedankt voor alles.

Groetjes, Stan, Charlotte en Ties
Anne Lise & Bram
24-07-22 19:49:56
Beste familie Schults,

Wij zijn ontzettend blij met Teddy uit nestje K. Door jullie liefdevolle aanpak, heeft hij een vliegende start gemaakt. Hij rent kwispelend door het huis en wij lachen om hem wanneer hij (nu al) achterstevoren achter de bank uit moet komen, omdat omdraaien te krap is geworden.

Toller Secrets is voor ons, hartelijkheid, kennis van de Toller en natuurlijk veel liefde voor de honden en pups.
Vincey & Jord
23-07-22 15:11:23
Beste Harry, Nicole, Iris & Roos,

Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de goede zorgen en voor onze lieve Yuna. Wij hebben vandaag precies 1 week Yuna in huis en ze doet het hartstikke goed! Ze groeit als kool en we zijn helemaal weg van haar!

Jullie ervaring en liefde voor de tollers is goed te zien. De pups groeien op in fijne huiselijke sferen en krijgen veel liefde. Verder worden ze al aan veel dingen blootgesteld zoals met de loop kar wandelen in de buurt. Wij hebben de pup knuffel dagen prettig ervaren, evenals de bijna dagelijkse updates over hoe het met de pups gaat. Jullie creëren zo de mogelijkheid contact te leggen met de andere pup eigenaren en door de gezamenlijke whatsapp groep blijft dit contact in stand (erg fijn om ervaringen uit te wisselen met mede nieuwe pup eigenaren die dezelfde dingen mee maken als jij).

Wij weten dat we altijd met vragen bij jullie terecht kunnen en dat geeft een fijn gevoel.

Hartelijke groeten,
Jord, Vincey en een pootje van Yuna

Jette en Flip Reitsma
17-07-22 08:24:32
In één woord: Fantastisch!

Sinds een week woont de pup Senna, van Toller Secrets, bij ons in huis. En wat zijn we blij met haar.

Ze is een vrolijke, gezonde en vooral ontzettend lieve pup die uit een super nest komt. Nicole, Harry en Iris zorgen met heel veel liefde, aandacht en kennis voor de pups en hun moeders (en de andere honden zoals tantes, logéetjes).

Senna heeft een fantastische start in haar leven gekregen dankzij Toller Secrets.

Wij zijn heel erg dankbaar voor deze goede zorgen en verheugen ons enorm op ons leven met Senna!
Alana & Jonas
25-11-21 17:09:58
Nadat wij een tijd opzoek zijn geweest naar een fokker waar wij ons prettig voelden, zijn wij terecht gekomen bij Nicole en Harry van Toller Secrets.
Een enorm gastvrij gezin met een gezonde portie Brabantse gezelligheid!
Meteen voelden wij ons thuis, de pups groeien in huis op en zijn ontzettend goed gesocialiseerd.
Afgelopen weekend hebben wij onze vriend voor het leven Kaïn een liefdevol thuis mogen geven.

Nicole, Harry en Iris zijn mensen met ontzettend veel kennis van het ras. Op iedere vraag die wij hadden, hadden zij een goed antwoord. Zelfs nu wij de pup in huis hebben houden we WhatsApp contact in de groep en kunnen wij vragen stellen als wij dat willen.
Ze hebben echt hart voor de honden en doen er alles aan om de pups een goede start en een veilig, liefdevol thuis te geven.

Wij willen jullie nogmaals bedanken voor alles! Kaïn doet het super goed. Ook is het voor ons heel fijn geweest dat jullie ons zo veelvuldig via WhatsApp op de hoogte hielden met foto's en filmpjes, zodat wij het hele proces van een afstandje mee konden maken.

Veel liefs,
Alana en Jonas
Gijs Brouns
22-09-21 09:31:24
Wat begon met een speurtocht...enkele jaren geleden....de zoektocht en verdieping in het ras Nova Scotia Duck Toller Retriever......
Is voor ons werkelijkheid geworden.­..­.Frodo.­..­.een pup-reu vanuit een nestje in 2021 van Toller Secrets.
vanaf de geboorte werden wij iedere dag via social media op de hoogte gehouden over zijn ontwikkeling...filmpjes ..foto's groeicurve....etc. Heel bijzonder om op afstand de ontwikkeling te volgen....het 1e fysieke contact...na 5 weken...de pups zijn vanaf geboorte direct gesocialiseerd ...stapje voor stapje...binnen het gezin van Nicole en Harry....wat een heel grote meerwaarde is gebleken in hun ontwikkeling.....alle lof hiervoor!
Nu zijn wij aan de beurt om hem de weg te wijzen in een avontuurlijk Toller leven....
Tonen: 5  10   20